
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | tortillabröd tortillabröd | ||
200 g g | färskost färskost | ||
1 burkar burk | pesto pesto | ||
1 | zucchini zucchini | ||
1 | rödlökar rödlök | ||
250 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
4 | prosciutto prosciutto | ||
1 knippen knippe | basilika basilika | ||
pinjenötter pinjenötter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTortillapizza
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred färskost på bottnarna. Ringla lite pesto över. Toppa med hyvlad zucchini, rödlök och tomater. Grädda 5-7 minuter. Ta ut och toppa med prosciutto, basilika och pinjenötter.
För vegetarisk pizza:
- 4 vetetortilla
- 1 tub tomatpuré
- 1 tsk oregano
- 2 färska tomater
- 1 hyvlad zucchini
- 1 gul lök
- 1 påse TexMex ost
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred ut tomatpuré på tortillabröden, strö över oregano.
3. Lägg på skivor av tomater, zucchini och lök. Topp med ost och gratinera 5-7 minuter. Toppa med ruccola.