
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | tortillabröd tortillabröd | |
200 g g | färskost färskost | |
1 burkar burk | pesto pesto | |
1 | zucchini zucchini | |
1 | rödlökar rödlök | |
250 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | |
4 | prosciutto prosciutto | |
1 knippen knippe | basilika basilika | |
pinjenötter pinjenötter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortillapizza
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred färskost på bottnarna. Ringla lite pesto över. Toppa med hyvlad zucchini, rödlök och tomater. Grädda 5-7 minuter. Ta ut och toppa med prosciutto, basilika och pinjenötter.
För vegetarisk pizza:
- 4 vetetortilla
- 1 tub tomatpuré
- 1 tsk oregano
- 2 färska tomater
- 1 hyvlad zucchini
- 1 gul lök
- 1 påse TexMex ost
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred ut tomatpuré på tortillabröden, strö över oregano.
3. Lägg på skivor av tomater, zucchini och lök. Topp med ost och gratinera 5-7 minuter. Toppa med ruccola.