Tortillapizza
Ingredienser
4
personer
-
- 4 st tortillabröd
- 200 g färskost
- 1 burk pesto
- 1 zucchini
- 1 rödlök
- 250 g körsbärstomater
- 4 prosciutto
- 1 knippe basilika
- pinjenötter
Förberedelse
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred färskost på bottnarna. Ringla lite pesto över. Toppa med hyvlad zucchini, rödlök och tomater. Grädda 5-7 minuter. Ta ut och toppa med prosciutto, basilika och pinjenötter.
4 vetetortilla
1 tub tomatpuré
1 tsk oregano
2 färska tomater
1 hyvlad zucchini
1 gul lök
1 påse TexMex ost
1. Sätt ugnen på 230°.
2. Bred ut tomatpuré på tortillabröden, strö över oregano.
3. Lägg på skivor av tomater, zucchini och lök. Topp med ost och gratinera 5-7 minuter. Toppa med ruccola.