Högsta kvalitet till bästa pris
Tortillapizza

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st tortillabröd tortillabröd
200 g g färskost färskost
1 burkar burk pesto pesto
1 zucchini zucchini
1 rödlökar rödlök
250 g g körsbärstomater körsbärtstomat
4 prosciutto prosciutto
1 knippen knippe basilika basilika
pinjenötter pinjenötter

Tortillapizza

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(24)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 230°.

2. Bred färskost på bottnarna. Ringla lite pesto över. Toppa med hyvlad zucchini, rödlök och tomater. Grädda 5-7 minuter. Ta ut och toppa med prosciutto, basilika och pinjenötter.

För vegetarisk pizza:

  • 4 vetetortilla
  • 1 tub tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 2 färska tomater
  • 1 hyvlad zucchini
  • 1 gul lök
  • 1 påse TexMex ost

1. Sätt ugnen på 230°.

2. Bred ut tomatpuré på tortillabröden, strö över oregano.

3. Lägg på skivor av tomater, zucchini och lök. Topp med ost och gratinera 5-7 minuter. Toppa med ruccola.