Tortillapizza

Tortillapizza image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 4   st tortillabröd
    • 200   g färskost
    • 1   burk pesto
    • 1   zucchini
    • 1   rödlök
    • 250   g körsbärstomater
    • 4   prosciutto
    • 1   knippe basilika
    •   pinjenötter

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 230°.

    2. Bred färskost på bottnarna. Ringla lite pesto över. Toppa med hyvlad zucchini, rödlök och tomater. Grädda 5-7 minuter. Ta ut och toppa med prosciutto, basilika och pinjenötter.

    För vegetarisk pizza:

    4 vetetortilla

    1 tub tomatpuré

    1 tsk oregano

    2 färska tomater

    1 hyvlad zucchini

    1 gul lök

    1 påse TexMex ost

    1. Sätt ugnen på 230°.

    2. Bred ut tomatpuré på tortillabröden, strö över oregano.

    3. Lägg på skivor av tomater, zucchini och lök. Topp med ost och gratinera 5-7 minuter. Toppa med ruccola.