Högsta kvalitet till bästa pris
Tre goda röror till grillat

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Rostad fänkålsröra

2 st st fänkål fänkål
1 msk msk rapsolja rapsolja
1 dl dl västerbottensost västerbottensost
(Finriven)
25 st st pinjenötter pinjenötter
0,5 dl dl olivolja olivolja
2 msk msk citronsaft citronsaft
0,5 tsk tsk salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar

Tapenade på svarta oliver

290 g g svarta oliver svarta oliver
2 msk msk olivolja olivolja
0,5 st st vitlök vitlök
1 msk msk kapris kapris
2 msk msk persilja persilja
(Finhackad)
0,5 dl dl solrosfrön solrosfrön
(Rostade)

Yoghurtröra med soltorkade tomater, chili och basilika

200 g g soltorkade tomater soltorkad tomat
(Inlagda)
2 dl dl yoghurt yoghurt
2 st st tomater tomat
0,5 st st vitlök vitlök
1,5 dl dl basilika basilika
0,5 st st chili chili
1 msk msk olivolja olivolja
1 krm krm salt salt

Tre goda röror till grillat

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(12)

Rostad fänkålsröra:

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skölj och hacka fänkålen i mindre bitar. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Ringla över olja och blanda om. Rosta i ugnen ca 25 min.

3. Mixa fänkål, ost, nötter, olivolja, citronjuice, salt och svartpeppar till en kräm.

4. Förvara svalt till servering.

Tapenade på svarta oliver:

1. Mixa ihop alla ingredienser i en matberedare eller mixer.

2. Servera gärna med ett gott bröd eller till grillat.

Yoghurtröra med soltorkade tomater, chili och basilika:

1. Häll de soltorkade tomaterna i ett durkslag och låt rinna av.

2. Mixa ihop alla ingredienser till en slät kräm i en matberedare eller mixer.

3. Förvara svalt till servering.