
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Rostad fänkålsröra
2 st st | fänkål fänkål | |
1 msk msk | rapsolja rapsolja | |
1 dl dl | västerbottensost
västerbottensost (Finriven) | |
25 st st | pinjenötter pinjenötter | |
0,5 dl dl | olivolja olivolja | |
2 msk msk | citronsaft citronsaft | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Tapenade på svarta oliver
290 g g | svarta oliver svarta oliver | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
0,5 st st | vitlök vitlök | |
1 msk msk | kapris kapris | |
2 msk msk | persilja
persilja (Finhackad) | |
0,5 dl dl | solrosfrön
solrosfrön (Rostade) |
Yoghurtröra med soltorkade tomater, chili och basilika
200 g g | soltorkade tomater
soltorkad tomat (Inlagda) | |
2 dl dl | yoghurt yoghurt | |
2 st st | tomater tomat | |
0,5 st st | vitlök vitlök | |
1,5 dl dl | basilika basilika | |
0,5 st st | chili chili | |
1 msk msk | olivolja olivolja | |
1 krm krm | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTre goda röror till grillat
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Rostad fänkålsröra:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Skölj och hacka fänkålen i mindre bitar. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Ringla över olja och blanda om. Rosta i ugnen ca 25 min.
3. Mixa fänkål, ost, nötter, olivolja, citronjuice, salt och svartpeppar till en kräm.
4. Förvara svalt till servering.
Tapenade på svarta oliver:
1. Mixa ihop alla ingredienser i en matberedare eller mixer.
2. Servera gärna med ett gott bröd eller till grillat.
Yoghurtröra med soltorkade tomater, chili och basilika:
1. Häll de soltorkade tomaterna i ett durkslag och låt rinna av.
2. Mixa ihop alla ingredienser till en slät kräm i en matberedare eller mixer.
3. Förvara svalt till servering.