
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | jordnötssmör jordnötssmör | ||
2 msk msk | smör smör | ||
75 g g | choklad choklad | ||
0,5 dl dl | kakao kakao | ||
2 msk msk | mörk choklad mörk choklad | ||
0,5 msk msk | honung honung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTryffel med jordnötssmör och choklad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg jordnötssmöret i en mixer. Smält smöret och chokladen. Mixa jordnötssmöret och tillsätt den smälta chokladen och smöret. Mixa i kakao och honung.
2. Häll upp smeten i en form, ca 9x14 cm, med bakplåtspapper i botten. Strö över chokladen.
3. Sätt in tryffeln i frysen, låt stå där tills den stelnat.
4. Skär upp tryffeln i lagom stora bitar och servera genast (den blir mjuk och smälter om den står får länge i rumstemperatur).