Tryffel med jordnötssmör och choklad

Tryffel med jordnötssmör och choklad image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 8 h
Tillagning 15 min

Ingredienser

16 st
    • 2   dl jordnötssmör
    • 2   msk smör
    • 75   g choklad
    • 0,5   dl kakao
    • 2   msk mörk choklad
    • 0,5   msk honung

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Lägg jordnötssmöret i en mixer. Smält smöret och chokladen. Mixa jordnötssmöret och tillsätt den smälta chokladen och smöret. Mixa i kakao och honung.

    2. Häll upp smeten i en form, ca 9x14 cm, med bakplåtspapper i botten. Strö över chokladen.

    3. Sätt in tryffeln i frysen, låt stå där tills den stelnat.

    4. Skär upp tryffeln i lagom stora bitar och servera genast (den blir mjuk och smälter om den står får länge i rumstemperatur).