
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
50 g g | smör smör | ||
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
8 dl dl | mjölk
mjölk (3%) | ||
4 st st | ägg ägg | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
150 g g | västerbottensost västerbottensost | ||
200 g g | kantareller kantarell | ||
smör smör | |||
dill
dill (Färsk) | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listUgnspannkaka med västerbottensost och kantareller
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Stek kantarellerna gyllene i rikligt med smör i en stekpanna.
3. Smält smöret i en kastrull på spisen. Blanda ihop mjöl, mjölk, ägg, salt och smör till en slät smet. Tillsätt osten och 150 g av kantarellerna.
4. Häll i en ugnsfast form, ca 45x30 cm, och grädda i mitten av ugnen ca 25 min.
5. Toppa med resten av kantarellerna, färsk dill och peppar vid servering.