Högsta kvalitet till bästa pris
Ugnspannkaka med västerbottensost och kantareller

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

50 g g smör smör
3 dl dl vetemjöl vetemjöl
8 dl dl mjölk mjölk
(3%)
4 st st ägg ägg
0,5 tsk tsk salt salt
150 g g västerbottensost västerbottensost
200 g g kantareller kantarell
smör smör
dill dill
(Färsk)
svartpeppar svartpeppar

Ugnspannkaka med västerbottensost och kantareller

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(22)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Stek kantarellerna gyllene i rikligt med smör i en stekpanna.

3. Smält smöret i en kastrull på spisen. Blanda ihop mjöl, mjölk, ägg, salt och smör till en slät smet. Tillsätt osten och 150 g av kantarellerna.

4. Häll i en ugnsfast form, ca 45x30 cm, och grädda i mitten av ugnen ca 25 min.

5. Toppa med resten av kantarellerna, färsk dill och peppar vid servering.