
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
smör smör | |||
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
8 dl dl | mjölk
mjölk (3%) | ||
4 st st | ägg ägg | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
150 g g | västerbottensost västerbottensost | ||
200 g g | kantareller kantarell | ||
dill
dill (Färsk) | |||
svartpeppar svartpeppar |
Ugnspannkaka med västerbottensost och kantareller
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:40
min
(12)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Stek kantarellerna gyllene i rikligt med smör i en stekpanna.
3. Smält smöret i en kastrull på spisen. Blanda ihop mjöl, mjölk, ägg, salt och smör till en slät smet. Tillsätt osten och 150 g av kantarellerna.
4. Häll i en ugnsfast form, ca 45x30 cm, och grädda i mitten av ugnen ca 25 min.
5. Toppa med resten av kantarellerna, färsk dill och peppar vid servering.