
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
50 g g | smör smör | |
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
8 dl dl | mjölk
mjölk (3%) | |
4 st st | ägg ägg | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
150 g g | västerbottensost västerbottensost | |
200 g g | kantareller kantarell | |
smör smör | ||
dill
dill (Färsk) | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUgnspannkaka med västerbottensost och kantareller
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Stek kantarellerna gyllene i rikligt med smör i en stekpanna.
3. Smält smöret i en kastrull på spisen. Blanda ihop mjöl, mjölk, ägg, salt och smör till en slät smet. Tillsätt osten och 150 g av kantarellerna.
4. Häll i en ugnsfast form, ca 45x30 cm, och grädda i mitten av ugnen ca 25 min.
5. Toppa med resten av kantarellerna, färsk dill och peppar vid servering.