Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Ugnsstekt falukorv med paprika, tomat och tagliatelle

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Falukorv

800 g g falukorvar falukorv
1 st st gula lökar gul lök
(finhackad)
6 st st tomater tomat
2 st st paprikor paprika
0,25 st st chili chili
2 dl dl färskost färskost
2 dl dl riven ost riven ost
1 dl dl ströbröd ströbröd
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Zucchinisallad

1 st st zucchini zucchini
1 knippen knippe basilika basilika
(färsk)
0,5 dl dl olivolja olivolja
1 msk msk balsamvinäger balsamvinäger
1 tsk tsk honung honung

Pasta

400 g g tagliatelle tagliatelle

Ugnsstekt falukorv med paprika, tomat och tagliatelle

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(17)

Falukorv

1. Gör ett snitt i korven ned till mitten, utan att skära helt igenom, och lägg den i en ugnsform.

2. Skär paprika och tomater i mindre bitar. Blanda med finhackad lök, färskost och riven ost. Smaka av med salt och peppar. Smeta på röran i snitten och ovanpå korven. Toppa med ströbrödet.

3. Baka i ugnen på 170 °C i ca 15 min.

Pasta

Koka pastan enligt anvisning i saltat vatten på hög värme.

Zucchinisallad

Skiva zucchinin tunt med t.ex. en osthyvel. Blanda med hackad basilika. Rör ihop vinäger, olja och honung, blanda med zucchinin och smaka av med salt och lite svartpeppar.