
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 st st | ägg ägg | ||
4 dl dl | mjölk mjölk | ||
100 g g | smör
smör (smält) | ||
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
2 dl dl | grädde grädde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVåfflor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
2. Tillsätt ägg och mjölk. Vispa till en jämn smet. Tillsätt det avsvalnade smöret.
3. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen.
4. Grädda våfflorna och servera med sylt och vispad grädde.
Tips: Gott är att göra rårörd sylt. Blanda tinade bär med ett par msk socker och serveratill våfflorna.