Högsta kvalitet till bästa pris
Varmrökt lax med kall örtsås & inlagd gurka

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Örtsås

2 dl dl majonnäs majonnäs
1 dl dl gräddfil gräddfil
0,5 knippen knippe dill dill
250 g g Spenat Spenat
(fryst)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Potatis

500 g g potatisar potatis
2 msk msk smör smör
0,5 knippen knippe dill dill
0,5 st st gurkor gurka
(picklad)
1 kg kg regnbågslax regnbågslax

Varmrökt lax med kall örtsås & inlagd gurka

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(37)

Gör så här:

Örtsås:

1. Tina bladspenaten och pressa ur all vätska som går med handen, finhacka. Blanda med övrig ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2. Servera den varmrökta laxen med örtsås och smör- & dillslungad potatis.

Tips: Servera med pressgurka. Se recept här