
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Örtsås
2 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 dl dl | gräddfil gräddfil | |
0,5 knippen knippe | dill dill | |
250 g g | Spenat
Spenat (fryst) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Potatis
500 g g | potatisar potatis | |
2 msk msk | smör smör | |
0,5 knippen knippe | dill dill |
0,5 st st | gurkor
gurka (picklad) | |
1 kg kg | regnbågslax regnbågslax |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarmrökt lax med kall örtsås & inlagd gurka
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Örtsås:
1. Tina bladspenaten och pressa ur all vätska som går med handen, finhacka. Blanda med övrig ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2. Servera den varmrökta laxen med örtsås och smör- & dillslungad potatis.
Tips: Servera med pressgurka. Se recept här