Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vegansk kokos- och linssoppa med spenat

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st gula lökar gul lök
4 st st vitlök vitlök
2 msk msk ingefära ingefära
2 msk msk olivolja olivolja
(eller kokosolja)
2 msk msk curry curry
0,5 tsk tsk chiliflakes chiliflakes
1 msk msk tomatpuré tomatpuré
400 g g kokosmjölk kokosmjölk
400 g g krossade tomater krossad tomat
3 dl dl vatten vatten
2,5 dl dl röda linser röda linser
1 tsk tsk salt salt
65 g g Spenat Spenat

Till servering:

mynta mynta
yoghurt yoghurt

Vegansk kokos- och linssoppa med spenat

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(12)

Gör så här:

1. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefäran fint.

2. Hetta upp oljan i en kastrull. Stek lök och ingefära mjukt. Tillsätt curry, chili och tomatpuré och låt steka på medelvärme ca 3 min.

3. Tillsätt kokosmjölk, tomater, vatten, linser och salt. Låt sjuda under lock 15-20 min.

4. Skölj spenaten och tillsätt när det är ca 3 min kvar.

5. Servera gärna med mynta och vegansk kokosyoghurt/vanlig yoghurt.