
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | ägg ägg | ||
1 st st | gula lökar
gul lök ((hackad)) | ||
50 g g | smör smör | ||
1 msk msk | misopasta
misopasta ((ljus)) | ||
3 st st | potatisar
potatis ((skalade)) | ||
150 g g | västerbottensost
västerbottensost ((grovriven)) | ||
0,5 dl dl | solrosfrön solrosfrön | ||
1 dl dl | dill
dill ((finhackad)) | ||
1 dl dl | gräslök
gräslök ((finhackad)) | ||
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
0,5 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 tsk tsk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
2 tsk tsk | dijonsenap dijonsenap | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Vegetarisk gubbig röra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:25
min
(4)
Gör så här:
1. Koka äggen i ca 6-7 minuter, kyl ner äggen snabbt i kallt vatten.
2. Bryn löken i smör och misopasta, ställ åt sidan och kyl ner.
3. Tärna ägg och potatis i önskad storlek.
4. Lägg ägg, potatis, lök, ost, frön, dill och gräslök i en bunke.
5. Vänd i majonnäs, crème fraiche, vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.