Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vegetarisk gubbig röra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st ägg ägg
1 st st gula lökar gul lök
(hackad)
50 g g smör smör
1 msk msk misopasta misopasta
(ljus)
3 st st potatisar potatis
(skalade)
150 g g västerbottensost västerbottensost
(grovriven)
0,5 dl dl solrosfrön solrosfrön
1 dl dl dill dill
(finhackad)
1 dl dl gräslök gräslök
(finhackad)
0,5 dl dl majonnäs majonnäs
0,5 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 tsk tsk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
2 tsk tsk dijonsenap dijonsenap
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Vegetarisk gubbig röra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(5)

Gör så här:

1. Koka äggen i ca 6-7 minuter, kyl ner äggen snabbt i kallt vatten.

2. Bryn löken i smör och misopasta, ställ åt sidan och kyl ner.

3. Tärna ägg och potatis i önskad storlek.

4. Lägg ägg, potatis, lök, ost, frön, dill och gräslök i en bunke.

5. Vänd i majonnäs, crème fraiche, vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.