
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | ägg ägg | |
1 st st | gula lökar
gul lök (hackad) | |
50 g g | smör smör | |
1 msk msk | misopasta
misopasta (ljus) | |
3 st st | potatisar
potatis (skalade) | |
150 g g | västerbottensost
västerbottensost (grovriven) | |
0,5 dl dl | solrosfrön solrosfrön | |
1 dl dl | dill
dill (finhackad) | |
1 dl dl | gräslök
gräslök (finhackad) | |
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | |
0,5 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
1 tsk tsk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | |
2 tsk tsk | dijonsenap dijonsenap | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarisk gubbig röra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen i ca 6-7 minuter, kyl ner äggen snabbt i kallt vatten.
2. Bryn löken i smör och misopasta, ställ åt sidan och kyl ner.
3. Tärna ägg och potatis i önskad storlek.
4. Lägg ägg, potatis, lök, ost, frön, dill och gräslök i en bunke.
5. Vänd i majonnäs, crème fraiche, vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.