
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | ägg ägg | ||
1 st st | gula lökar
gul lök (hackad) | ||
50 g g | smör smör | ||
1 msk msk | misopasta
misopasta (ljus) | ||
3 st st | potatisar
potatis (skalade) | ||
150 g g | västerbottensost
västerbottensost (grovriven) | ||
0,5 dl dl | solrosfrön solrosfrön | ||
1 dl dl | dill
dill (finhackad) | ||
1 dl dl | gräslök
gräslök (finhackad) | ||
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
0,5 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 tsk tsk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
2 tsk tsk | dijonsenap dijonsenap | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVegetarisk gubbig röra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen i ca 6-7 minuter, kyl ner äggen snabbt i kallt vatten.
2. Bryn löken i smör och misopasta, ställ åt sidan och kyl ner.
3. Tärna ägg och potatis i önskad storlek.
4. Lägg ägg, potatis, lök, ost, frön, dill och gräslök i en bunke.
5. Vänd i majonnäs, crème fraiche, vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.