
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 paket paket | lasagneplattor lasagneplattor | ||
2 st st | zucchini zucchini | ||
2 | krossade tomater
krossad tomat (med basilika) | ||
400 g g | färskost färskost | ||
1 dl dl | riven ost riven ost | ||
1 dl dl | pumpafrön
pumpafrö ((rostade)) | ||
olivolja olivolja | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Vegetarisk lasagne med zucchini och färskost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C. Förbered en plåt med 4 ugnssäkra matlådor.
2. Skölj zucchinin och hyvla i tunna, långa skivor med en potatisskalare eller en mandolin.
3. Blanda krossade tomater med 2 msk olivolja, 2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
4. Lägg ett lager tomatsås i botten på varje matlåda. Lägg sedan ner en lasagneplatta, ett lager tomatsås, zucchini och färskost i totalt tre lager.
5. Avsluta med en lasagneplatta, ett sista lager tomatsås och riven ost.
6. Grädda i ugnen i cirka 30 min.
7. Ringla över lite olivolja och toppa med pumpakärnor vid servering.