Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vegetarisk lasagne med zucchini och färskost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 paket paket lasagneplattor lasagneplattor
2 st st zucchini zucchini
2 krossade tomater krossad tomat
(med basilika)
400 g g färskost färskost
1 dl dl riven ost riven ost
1 dl dl pumpafrön pumpafrö
(rostade)
olivolja olivolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Vegetarisk lasagne med zucchini och färskost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(30)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200°C. Förbered en plåt med 4 ugnssäkra matlådor.

2. Skölj zucchinin och hyvla i tunna, långa skivor med en potatisskalare eller en mandolin.

3. Blanda krossade tomater med 2 msk olivolja, 2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.

4. Lägg ett lager tomatsås i botten på varje matlåda. Lägg sedan ner en lasagneplatta, ett lager tomatsås, zucchini och färskost i totalt tre lager.

5. Avsluta med en lasagneplatta, ett sista lager tomatsås och riven ost.

6. Grädda i ugnen i cirka 30 min.

7. Ringla över lite olivolja och toppa med pumpakärnor vid servering.