
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 paket paket | lasagneplattor lasagneplattor | |
2 st st | zucchini zucchini | |
2 | krossade tomater
krossad tomat (med basilika) | |
400 g g | färskost färskost | |
1 dl dl | riven ost riven ost | |
1 dl dl | pumpafrön
pumpafrö (rostade) | |
olivolja olivolja | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarisk lasagne med zucchini och färskost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C. Förbered en plåt med 4 ugnssäkra matlådor.
2. Skölj zucchinin och hyvla i tunna, långa skivor med en potatisskalare eller en mandolin.
3. Blanda krossade tomater med 2 msk olivolja, 2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
4. Lägg ett lager tomatsås i botten på varje matlåda. Lägg sedan ner en lasagneplatta, ett lager tomatsås, zucchini och färskost i totalt tre lager.
5. Avsluta med en lasagneplatta, ett sista lager tomatsås och riven ost.
6. Grädda i ugnen i cirka 30 min.
7. Ringla över lite olivolja och toppa med pumpakärnor vid servering.