
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
700 g g | potatisar potatis | |
4 | rödbetor rödbeta | |
2 | gula lökar gul lök | |
3 msk msk | rapsolja rapsolja | |
3 msk msk | smör smör | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Till servering:
ägg
ägg (stekt) | ||
fetaost fetaost | ||
koriander
koriander (färsk) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarisk pyttipanna med fetaost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och skär potatisen och rödbetorna i 1x1 stora bitar. Skala och hacka löken.
2. Stek potatis i olja och smör i omgångar tills de är gyllene och mjuka. Stek rödbetorna för sig, och löken likaså.
3. Blanda ihop allt och stek ca 2 min till. Smaka av med salt och peppar.
4. Toppa med stekt ägg, fetaost och koriander vid servering.