
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
700 g g | potatisar potatis | ||
4 | rödbetor rödbeta | ||
2 | gula lökar gul lök | ||
3 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
3 msk msk | smör smör | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Till servering:
ägg
ägg (stekt) | |||
fetaost fetaost | |||
koriander
koriander (färsk) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVegetarisk pyttipanna med fetaost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och skär potatisen och rödbetorna i 1x1 stora bitar. Skala och hacka löken.
2. Stek potatis i olja och smör i omgångar tills de är gyllene och mjuka. Stek rödbetorna för sig, och löken likaså.
3. Blanda ihop allt och stek ca 2 min till. Smaka av med salt och peppar.
4. Toppa med stekt ägg, fetaost och koriander vid servering.