Högsta kvalitet till bästa pris
Vegetarisk pyttipanna med fetaost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

700 g g potatisar potatis
4 rödbetor rödbeta
2 gula lökar gul lök
3 msk msk rapsolja rapsolja
3 msk msk smör smör
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Till servering:

ägg ägg
(stekt)
fetaost fetaost
koriander koriander
(färsk)

Vegetarisk pyttipanna med fetaost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(38)

Gör så här:

1. Skala och skär potatisen och rödbetorna i 1x1 stora bitar. Skala och hacka löken.

2. Stek potatis i olja och smör i omgångar tills de är gyllene och mjuka. Stek rödbetorna för sig, och löken likaså.

3. Blanda ihop allt och stek ca 2 min till. Smaka av med salt och peppar.

4. Toppa med stekt ägg, fetaost och koriander vid servering.