Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vegetariska köttbullar med julsmaker

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st gula lökar gul lök
0,5 msk msk senap senap
1 msk msk soja soja
5 kryddpeppar kryddpeppar
1 krm krm kryddnejlika kryddnejlika
1 tsk tsk salt salt
2 st st ägg ägg
1 msk msk ströbröd ströbröd
olja olja
(eller smör)
600 g g vegetarisk färs vegetarisk färs
(formbar)
5 enbär enbär
1 grönsaksbuljong grönsaksbuljong

Vegetariska köttbullar med julsmaker

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(5)

Gör så här:

1. Skala och finhacka löken. Stek i 1 msk olja eller margarin tills den mjuknat.

2. Blanda alla ingredienser i en skål. Forma små bollar av färssmeten.

3. Stek bollarna i 2 msk olja eller smör cirka 8-10 minuter eller tills de blir jämnt gyllenbruna.

4. Servera genast eller låt kallna och ställ svalt.

Tips! För helt veganska bullar byts äggen ut mot 3 msk kikärtsspad. Stek i margarin eller olja.