
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | gula lökar gul lök | ||
0,5 msk msk | senap senap | ||
1 msk msk | soja soja | ||
5 | kryddpeppar kryddpeppar | ||
1 krm krm | kryddnejlika kryddnejlika | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
2 st st | ägg ägg | ||
1 msk msk | ströbröd ströbröd | ||
olja
olja (eller smör) | |||
600 g g | vegetarisk färs
vegetarisk färs ((formbar)) | ||
5 | enbär enbär | ||
1 | grönsaksbuljong grönsaksbuljong |
Vegetariska köttbullar med julsmaker
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(4)
Gör så här:
1. Skala och finhacka löken. Stek i 1 msk olja eller margarin tills den mjuknat.
2. Blanda alla ingredienser i en skål. Forma små bollar av färssmeten.
3. Stek bollarna i 2 msk olja eller smör cirka 8-10 minuter eller tills de blir jämnt gyllenbruna.
4. Servera genast eller låt kallna och ställ svalt.
Tips! För helt veganska bullar byts äggen ut mot 3 msk kikärtsspad. Stek i margarin eller olja.