
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | gula lökar gul lök | |
0,5 msk msk | senap senap | |
1 msk msk | soja soja | |
5 | kryddpeppar kryddpeppar | |
1 krm krm | kryddnejlika kryddnejlika | |
1 tsk tsk | salt salt | |
2 st st | ägg ägg | |
1 msk msk | ströbröd ströbröd | |
olja
olja (eller smör) | ||
600 g g | vegetarisk färs
vegetarisk färs (formbar) | |
5 | enbär enbär | |
1 | grönsaksbuljong grönsaksbuljong |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetariska köttbullar med julsmaker
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och finhacka löken. Stek i 1 msk olja eller margarin tills den mjuknat.
2. Blanda alla ingredienser i en skål. Forma små bollar av färssmeten.
3. Stek bollarna i 2 msk olja eller smör cirka 8-10 minuter eller tills de blir jämnt gyllenbruna.
4. Servera genast eller låt kallna och ställ svalt.
Tips! För helt veganska bullar byts äggen ut mot 3 msk kikärtsspad. Stek i margarin eller olja.