
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | gula lökar gul lök | ||
0,5 msk msk | senap senap | ||
1 msk msk | soja soja | ||
5 | kryddpeppar kryddpeppar | ||
1 krm krm | kryddnejlika kryddnejlika | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
2 st st | ägg ägg | ||
1 msk msk | ströbröd ströbröd | ||
olja
olja (eller smör) | |||
600 g g | vegetarisk färs
vegetarisk färs (formbar) | ||
5 | enbär enbär | ||
1 | grönsaksbuljong grönsaksbuljong |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVegetariska köttbullar med julsmaker
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och finhacka löken. Stek i 1 msk olja eller margarin tills den mjuknat.
2. Blanda alla ingredienser i en skål. Forma små bollar av färssmeten.
3. Stek bollarna i 2 msk olja eller smör cirka 8-10 minuter eller tills de blir jämnt gyllenbruna.
4. Servera genast eller låt kallna och ställ svalt.
Tips! För helt veganska bullar byts äggen ut mot 3 msk kikärtsspad. Stek i margarin eller olja.