
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | hamburgerbröd hamburgerbröd | ||
4 msk msk | vegansk färskost
vegansk färskost (Lidl Vemondo) | ||
2 buntar bunt | sallad
sallad (blandad) | ||
4 st st | veganska biffar
vegansk biff (Lidl Vemondo) | ||
2 | tomater tomat | ||
4 | saltgurkor saltgurka | ||
150 g g | vegansk tångsallad
vegansk tångsallad (Lidl Vemondo) | ||
2 msk msk | olja olja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVemondo Sandwichburgare
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Halvera hamburgerbröden och rosta kort med snittytorna nedåt i en het panna och ta sedan ur dem.
2. Häll oljan i pannan och stek biffarna på varje sida. Förvara efter stekning i ugn så de håller värmen.
3. Skölj tomater och sallad. Skär tomaterna i skivor. Häll av saltgurkan och skär i skivor.
4. Pensla brödhalvorna med färskost och toppa med tomater, sallad, saltgruka och tångsallad. På med biffarna, och därefter brödlocken.