
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | hamburgerbröd hamburgerbröd | |
4 msk msk | vegansk färskost
vegansk färskost (Lidl Vemondo) | |
2 buntar bunt | sallad
sallad (blandad) | |
4 st st | veganska biffar
vegansk biff (Lidl Vemondo) | |
2 | tomater tomat | |
4 | saltgurkor saltgurka | |
150 g g | vegansk tångsallad
vegansk tångsallad (Lidl Vemondo) | |
2 msk msk | olja olja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVemondo Sandwichburgare
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Halvera hamburgerbröden och rosta kort med snittytorna nedåt i en het panna och ta sedan ur dem.
2. Häll oljan i pannan och stek biffarna på varje sida. Förvara efter stekning i ugn så de håller värmen.
3. Skölj tomater och sallad. Skär tomaterna i skivor. Häll av saltgurkan och skär i skivor.
4. Pensla brödhalvorna med färskost och toppa med tomater, sallad, saltgruka och tångsallad. På med biffarna, och därefter brödlocken.