Högsta kvalitet till bästa pris
Vemondo Sandwichburgare

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 hamburgerbröd hamburgerbröd
4 msk msk vegansk färskost vegansk färskost
(Lidl Vemondo)
2 buntar bunt sallad sallad
(blandad)
4 st st veganska biffar vegansk biff
(Lidl Vemondo)
2 tomater tomat
4 saltgurkor saltgurka
150 g g vegansk tångsallad vegansk tångsallad
(Lidl Vemondo)
2 msk msk olja olja

Vemondo Sandwichburgare

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(3)

Gör så här:

1. Halvera hamburgerbröden och rosta kort med snittytorna nedåt i en het panna och ta sedan ur dem.

2. Häll oljan i pannan och stek biffarna på varje sida. Förvara efter stekning i ugn så de håller värmen.

3. Skölj tomater och sallad. Skär tomaterna i skivor. Häll av saltgurkan och skär i skivor.

4. Pensla brödhalvorna med färskost och toppa med tomater, sallad, saltgruka och tångsallad. På med biffarna, och därefter brödlocken.