
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | tofu
tofu (Lidl Vemondo) | |
500 g g | vegansk färs
vegansk färs (Lidl Vemondo) | |
1 | lökar
lök (finhackad) | |
2 | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | |
100 g g | ströbröd ströbröd | |
2 | ägg ägg | |
2 msk msk | senap senap | |
1 msk msk | olivolja olivolja | |
5 | tomater
tomat (hackade) | |
1 paket paket | spaghetti
spaghetti (Lidl Vemondo gjord på gula linser) | |
80 g g | mozzarella
mozzarella (Lidl Vemondo) | |
2 - 3 stjälkar stjälk | basilika basilika | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVemondo veggie köttbullepasta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Förbered en färsblandning av Vemondo tofu, Vemondo vegansk färs, finhackad lök, vitlök, ströbröd, ägg och senap och forma till små bollar. Stek i lite olivolja.
2. Ta ur köttbullarna och låt dessa vänta vid sidan av för att koka en tomatsås av hackade tomater på det som är kvar i kastrullen.
3. Tillsätt sedan köttbullarna igen. Förbered under tiden Vemondo spaghetti på gula linser enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med tomatsåsen och strö över riven Vemondo Mondarella (vegansk mozzarelli) och färsk basilika.