Högsta kvalitet till bästa pris
Vemondo veggie köttbullepasta

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

100 g g tofu tofu
(Lidl Vemondo)
500 g g vegansk färs vegansk färs
(Lidl Vemondo)
1 lökar lök
(finhackad)
2 vitlöksklyftor vitlöksklyfta
100 g g ströbröd ströbröd
2 ägg ägg
2 msk msk senap senap
1 msk msk olivolja olivolja
5 tomater tomat
(hackade)
1 paket paket spaghetti spaghetti
(Lidl Vemondo gjord på gula linser)
80 g g mozzarella mozzarella
(Lidl Vemondo)
2 - 3 stjälkar stjälk basilika basilika
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Vemondo veggie köttbullepasta

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(5)

Gör så här:

1. Förbered en färsblandning av Vemondo tofu, Vemondo vegansk färs, finhackad lök, vitlök, ströbröd, ägg och senap och forma till små bollar. Stek i lite olivolja.

2. Ta ur köttbullarna och låt dessa vänta vid sidan av för att koka en tomatsås av hackade tomater på det som är kvar i kastrullen.

3. Tillsätt sedan köttbullarna igen. Förbered under tiden Vemondo spaghetti på gula linser enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med tomatsåsen och strö över riven Vemondo Mondarella (vegansk mozzarelli) och färsk basilika.