
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | tofu
tofu (Lidl Vemondo) | ||
500 g g | vegansk färs
vegansk färs (Lidl Vemondo) | ||
1 | lökar
lök (finhackad) | ||
2 | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | ||
100 g g | ströbröd ströbröd | ||
2 | ägg ägg | ||
2 msk msk | senap senap | ||
1 msk msk | olivolja olivolja | ||
5 | tomater
tomat (hackade) | ||
1 paket paket | spaghetti
spaghetti (Lidl Vemondo gjord på gula linser) | ||
80 g g | mozzarella
mozzarella (Lidl Vemondo) | ||
2 - 3 stjälkar stjälk | basilika basilika | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVemondo veggie köttbullepasta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Förbered en färsblandning av Vemondo tofu, Vemondo vegansk färs, finhackad lök, vitlök, ströbröd, ägg och senap och forma till små bollar. Stek i lite olivolja.
2. Ta ur köttbullarna och låt dessa vänta vid sidan av för att koka en tomatsås av hackade tomater på det som är kvar i kastrullen.
3. Tillsätt sedan köttbullarna igen. Förbered under tiden Vemondo spaghetti på gula linser enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med tomatsåsen och strö över riven Vemondo Mondarella (vegansk mozzarelli) och färsk basilika.