Vemondo veggie köttbullepasta
Ingredienser
4
personer
-
- 100 g tofu Lidl Vemondo
- 500 g vegansk färs Lidl Vemondo
- 1 lök finhackad
- 2 vitlöksklyftor
- 100 g ströbröd
- 2 ägg
- 2 msk senap
- 1 msk olivolja
- 5 tomater hackade
- 1 paket spaghetti Lidl Vemondo gjord på gula linser
- 80 g mozzarella Lidl Vemondo
- 2 - 3 stjälkar basilika
- salt
- svartpeppar
Förberedelse
1. Förbered en färsblandning av Vemondo tofu, Vemondo vegansk färs, finhackad lök, vitlök, ströbröd, ägg och senap och forma till små bollar. Stek i lite olivolja.
2. Ta ur köttbullarna och låt dessa vänta vid sidan av för att koka en tomatsås av hackade tomater på det som är kvar i kastrullen.
3. Tillsätt sedan köttbullarna igen. Förbered under tiden Vemondo spaghetti på gula linser enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med tomatsåsen och strö över riven Vemondo Mondarella (vegansk mozzarelli) och färsk basilika.