Vemondo veggie köttbullepasta

Vemondo veggie köttbullepasta image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 45 min

Ingredienser

4 personer
    • 100   g tofu Lidl Vemondo
    • 500   g vegansk färs Lidl Vemondo
    • 1   lök finhackad
    • 2   vitlöksklyftor
    • 100   g ströbröd
    • 2   ägg
    • 2   msk senap
    • 1   msk olivolja
    • 5   tomater hackade
    • 1   paket spaghetti Lidl Vemondo gjord på gula linser
    • 80   g mozzarella Lidl Vemondo
    • 2   - 3   stjälkar basilika
    •   salt
    •   svartpeppar

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Förbered en färsblandning av Vemondo tofu, Vemondo vegansk färs, finhackad lök, vitlök, ströbröd, ägg och senap och forma till små bollar. Stek i lite olivolja.

    2. Ta ur köttbullarna och låt dessa vänta vid sidan av för att koka en tomatsås av hackade tomater på det som är kvar i kastrullen.

    3. Tillsätt sedan köttbullarna igen. Förbered under tiden Vemondo spaghetti på gula linser enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med tomatsåsen och strö över riven Vemondo Mondarella (vegansk mozzarelli) och färsk basilika.