
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sojadipp
0,5 st st | chili chili | |
1 msk msk | ingefära ingefära | |
1 | limejuice limejuice | |
1 msk msk | olja olja | |
3 msk msk | soja soja |
Sriraschamajonnäs
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
2 tsk tsk | srirachasås srirachasås |
Vårrulle
250 g g | tofu tofu | |
1 msk msk | olja olja | |
2 st st | morötter
morot (i stavar) | |
1 | gurkor
gurka (i stavar) | |
1 | avokado avokado | |
1 | mango mango | |
1 knippen knippe | koriander koriander | |
1 dl dl | jordnötter
jordnötter (hackade) | |
12 ark ark | rispapper rispapper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVietnamesiska vårrullar med grillad tofu och dipp
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Färska vårrullar kan du fylla med säsongens grönsaker, här har vi lagt till grillad tofu och hackade jordnötter. Servera med salladsblad och dippsåser. Perfekt plockmat.
Gör så här:
1. Blanda samman de två dipperna och lägg i skålar.
2. Skiva tofun och stek eller grilla, låt svalna och strimla.
3. Strimla alla grönsaker så att de passar till vårrullearket.
4. Doppa rispappret i hett vatten och lägg på en fuktig handduk. Lägg först några blad koriander, ett salladsblad, strimlade tofu och grönsaker. Strö hackade jordnötter över. Rulla samman och servera med salladsblad, koriander och dippsåser.