Högsta kvalitet till bästa pris
Vietnamesiska vårrullar med grillad tofu och dipp

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Sojadipp

0,5 st st chili chili
1 msk msk ingefära ingefära
1 limejuice limejuice
1 msk msk olja olja
3 msk msk soja soja

Sriraschamajonnäs

1 dl dl majonnäs majonnäs
2 tsk tsk srirachasås srirachasås

Vårrulle

250 g g tofu tofu
1 msk msk olja olja
2 st st morötter morot
(i stavar)
1 gurkor gurka
(i stavar)
1 avokado avokado
1 mango mango
1 knippen knippe koriander koriander
1 dl dl jordnötter jordnötter
(hackade)
12 ark ark rispapper rispapper

Vietnamesiska vårrullar med grillad tofu och dipp

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(37)

Färska vårrullar kan du fylla med säsongens grönsaker, här har vi lagt till grillad tofu och hackade jordnötter. Servera med salladsblad och dippsåser. Perfekt plockmat.

Gör så här:

1. Blanda samman de två dipperna och lägg i skålar.

2. Skiva tofun och stek eller grilla, låt svalna och strimla.

3. Strimla alla grönsaker så att de passar till vårrullearket.

4. Doppa rispappret i hett vatten och lägg på en fuktig handduk. Lägg först några blad koriander, ett salladsblad, strimlade tofu och grönsaker. Strö hackade jordnötter över. Rulla samman och servera med salladsblad, koriander och dippsåser.