
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Potatismos
500 g g | potatisar potatis | |
3 st st | schalottenlökar
schalottenlök (hackade) | |
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
0,5 knippen knippe | timjan
timjan (hackad) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
500 g g | vildsvin vildsvin | |
1 msk msk | smör smör | |
5 dl dl | tranbärsjuice tranbärsjuice | |
1 st st | köttfond köttfond | |
2 msk msk | soja soja | |
200 g g | champinjoner
champinjon (champinjoner, kantareller eller trattkantareller) | |
4 dl dl | rotfrukter rotfrukt | |
0,5 msk msk | maizena maizena | |
1 dl dl | torkade tranbär torkade tranbär |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVildsvinsgryta med tranbärssmak
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Bryn köttet i smör, krydda med salt och peppar och lägg i en stekgryta, salta och krydda.
2. Stek löken i smör och lägg i grytan. Tillsätt tranbärsjuice, köttbuljongtärning och soja låt koka ca 1 timme eller tills köttet är mört.
3. Tillsätt rotfrukterna och tranbär de sista 30 minuterna. Red av såsen med Maizena och smaka av med salt och peppar.
4. Stek svampen i smör och tillsätt strax innan servering. Servera med extra gott potatismos.
Extra gott potatismos:
1. Koka potatisen.
2. Smörstek schalottenlöken
3. Mosa potatisen grovt med en gaffel och blanda med stekt lök, dijonsenap, smör och timjan. Smaka av med salt och peppar.