Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vildsvinsgryta med tranbärssmak

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Potatismos

500 g g potatisar potatis
3 st st schalottenlökar schalottenlök
(hackade)
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
0,5 knippen knippe timjan timjan
(hackad)
salt salt
svartpeppar svartpeppar
500 g g vildsvin vildsvin
1 msk msk smör smör
5 dl dl tranbärsjuice tranbärsjuice
1 st st köttfond köttfond
2 msk msk soja soja
200 g g champinjoner champinjon
(champinjoner, kantareller eller trattkantareller)
4 dl dl rotfrukter rotfrukt
0,5 msk msk maizena maizena
1 dl dl torkade tranbär torkade tranbär

Vildsvinsgryta med tranbärssmak

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:45 h
(13)

Gör så här:

1. Bryn köttet i smör, krydda med salt och peppar och lägg i en stekgryta, salta och krydda.

2. Stek löken i smör och lägg i grytan. Tillsätt tranbärsjuice, köttbuljongtärning och soja låt koka ca 1 timme eller tills köttet är mört.

3. Tillsätt rotfrukterna och tranbär de sista 30 minuterna. Red av såsen med Maizena och smaka av med salt och peppar.

4. Stek svampen i smör och tillsätt strax innan servering. Servera med extra gott potatismos.

Extra gott potatismos:

1. Koka potatisen.

2. Smörstek schalottenlöken

3. Mosa potatisen grovt med en gaffel och blanda med stekt lök, dijonsenap, smör och timjan. Smaka av med salt och peppar.