
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Potatismos
500 g g | potatisar potatis | ||
3 st st | schalottenlökar
schalottenlök (hackade) | ||
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
0,5 knippen knippe | timjan
timjan (hackad) | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
500 g g | vildsvin vildsvin | ||
1 msk msk | smör smör | ||
5 dl dl | tranbärsjuice tranbärsjuice | ||
1 st st | köttfond köttfond | ||
2 msk msk | soja soja | ||
200 g g | champinjoner
champinjon (champinjoner, kantareller eller trattkantareller) | ||
4 dl dl | rotfrukter rotfrukt | ||
0,5 msk msk | maizena maizena | ||
1 dl dl | torkade tranbär torkade tranbär |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVildsvinsgryta med tranbärssmak
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Bryn köttet i smör, krydda med salt och peppar och lägg i en stekgryta, salta och krydda.
2. Stek löken i smör och lägg i grytan. Tillsätt tranbärsjuice, köttbuljongtärning och soja låt koka ca 1 timme eller tills köttet är mört.
3. Tillsätt rotfrukterna och tranbär de sista 30 minuterna. Red av såsen med Maizena och smaka av med salt och peppar.
4. Stek svampen i smör och tillsätt strax innan servering. Servera med extra gott potatismos.
Extra gott potatismos:
1. Koka potatisen.
2. Smörstek schalottenlöken
3. Mosa potatisen grovt med en gaffel och blanda med stekt lök, dijonsenap, smör och timjan. Smaka av med salt och peppar.