Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vintrig pasta med tryffel och svamp

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

15 st st champinjoner champinjon
25 g g smör smör
1 dl dl olivolja olivolja
1 st st citroner citron
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 knippen knippe Färsk timjan Färsk timjan
1 knippen knippe persilja persilja
4 st st vitlök vitlök
2 paket paket tortelloni tortelloni

Vintrig pasta med tryffel och svamp

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(14)

Gör så här:

1. Sätt på ugnen på 175°C

2. Stek svampen i hälften av smöret så den får fin yta i het panna, krydda med salt och peppar.

3. Lägg i en liten ugnsform med smör, olivolja, 3 skivor citron, hälften av timjan och vitlöksskivorna (skivade). Sätt in formen i ugnen i 10 minuter.

4. Koka upp saltat vatten och koka pastan enligt instruktion.

5. Häll av pastan och vänd ihop med svamp, hackad persilja och timjanhack, pressad citron och lite olja från svampformen, smaka av med nymalen svartpeppar och salt.