
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
15 st st | champinjoner champinjon | |
25 g g | smör smör | |
1 dl dl | olivolja olivolja | |
1 st st | citroner citron | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 knippen knippe | Färsk timjan Färsk timjan | |
1 knippen knippe | persilja persilja | |
4 st st | vitlök vitlök | |
2 paket paket | tortelloni tortelloni |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVintrig pasta med tryffel och svamp
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 175°C
2. Stek svampen i hälften av smöret så den får fin yta i het panna, krydda med salt och peppar.
3. Lägg i en liten ugnsform med smör, olivolja, 3 skivor citron, hälften av timjan och vitlöksskivorna (skivade). Sätt in formen i ugnen i 10 minuter.
4. Koka upp saltat vatten och koka pastan enligt instruktion.
5. Häll av pastan och vänd ihop med svamp, hackad persilja och timjanhack, pressad citron och lite olja från svampformen, smaka av med nymalen svartpeppar och salt.