
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sås
4 dl dl | frysta hallon frysta hallon | ||
4,5 | florsocker florsocker | ||
cognac cognac |
Vit chokladmousse
1,5 dl dl | kvarg
kvarg ((naturell)) | ||
250 g g | vit choklad vit choklad | ||
2,5 dl dl | grädde grädde | ||
2 st st | ägg ägg |
Botten
60 g g | smör smör | ||
200 g g | neokaka neokaka |
Vit chokladmousse
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
1:15
h
(6)
Gör så här:
Botten
1. Smält smöret och krossa/hacka kakorna.
2. Rör ihop till en grynig smet och lägg i botten av serveringsglasen.
Vit chokladmousse
1. Vispa äggen, smält den vita chokladen och blanda med äggen under omrörning.
2. Vispa grädden, häll i den med resen av ingredienserna.
3.Ttillsätt kvargen och rör om.
4. Spritsa ner blandningen i glasen och låt stelna i kylskåp i någon timme.
Sås
1. Mixa bär och florsocker och eventuellt en skvätt cognac eller passande likör.