Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Vit chokladmousse

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Sås

4 dl dl frysta hallon frysta hallon
4,5 florsocker florsocker
cognac cognac

Vit chokladmousse

1,5 dl dl kvarg kvarg
(naturell)
250 g g vit choklad vit choklad
2,5 dl dl grädde grädde
2 st st ägg ägg

Botten

60 g g smör smör
200 g g neokaka neokaka

Vit chokladmousse

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(8)

Gör så här:

Botten

1. Smält smöret och krossa/hacka kakorna.

2. Rör ihop till en grynig smet och lägg i botten av serveringsglasen.

Vit chokladmousse

1. Vispa äggen, smält den vita chokladen och blanda med äggen under omrörning.

2. Vispa grädden, häll i den med resen av ingredienserna.

3.Ttillsätt kvargen och rör om.

4. Spritsa ner blandningen i glasen och låt stelna i kylskåp i någon timme.

Sås

1. Mixa bär och florsocker och eventuellt en skvätt cognac eller passande likör.