
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sås
4 dl dl | frysta hallon frysta hallon | |
4,5 | florsocker florsocker | |
cognac cognac |
Vit chokladmousse
1,5 dl dl | kvarg
kvarg (naturell) | |
250 g g | vit choklad vit choklad | |
2,5 dl dl | grädde grädde | |
2 st st | ägg ägg |
Botten
60 g g | smör smör | |
200 g g | neokaka neokaka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVit chokladmousse
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Botten
1. Smält smöret och krossa/hacka kakorna.
2. Rör ihop till en grynig smet och lägg i botten av serveringsglasen.
Vit chokladmousse
1. Vispa äggen, smält den vita chokladen och blanda med äggen under omrörning.
2. Vispa grädden, häll i den med resen av ingredienserna.
3.Ttillsätt kvargen och rör om.
4. Spritsa ner blandningen i glasen och låt stelna i kylskåp i någon timme.
Sås
1. Mixa bär och florsocker och eventuellt en skvätt cognac eller passande likör.