
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sås
4 dl dl | frysta hallon frysta hallon | ||
4,5 | florsocker florsocker | ||
cognac cognac |
Vit chokladmousse
1,5 dl dl | kvarg
kvarg (naturell) | ||
250 g g | vit choklad vit choklad | ||
2,5 dl dl | grädde grädde | ||
2 st st | ägg ägg |
Botten
60 g g | smör smör | ||
200 g g | neokaka neokaka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVit chokladmousse
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Botten
1. Smält smöret och krossa/hacka kakorna.
2. Rör ihop till en grynig smet och lägg i botten av serveringsglasen.
Vit chokladmousse
1. Vispa äggen, smält den vita chokladen och blanda med äggen under omrörning.
2. Vispa grädden, häll i den med resen av ingredienserna.
3.Ttillsätt kvargen och rör om.
4. Spritsa ner blandningen i glasen och låt stelna i kylskåp i någon timme.
Sås
1. Mixa bär och florsocker och eventuellt en skvätt cognac eller passande likör.