Wasabi- & Pankogriljerad Skinka

Wasabi- & Pankogriljerad Skinka image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 30 min

Ingredienser

6 personer
    • 1   julskinka
    • 1   - 2   msk potatismjöl
    • 1   dl wasabi
    • 1   msk dijonsenap
    • 1   msk honung
    • 1   st lime
    • 1   äggula
    • 1   dl gari finstrimlad
    • 0,5   dl ströbröd

Förberedelse

    1. Pudra potatismjöl på julskinkan och lägg i ugnsfast form.

    2. Vispa ihop wasabi, senap, honung, limeskal och äggula, pensla på skinkan och avsluta med panko och gari.

    3. Sätt in i ugn på 225°C i 10-15 minuter, så panko och griljering får önskad färg.

    4. Ta ut skinkan och låt svalna, skiva sen tunt till servering.