Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Wasabi & Pankogriljerad skinka

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 julskinka julskinka
1 - 2 msk msk potatismjöl potatismjöl
1 dl dl wasabi wasabi
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
1 msk msk honung honung
1 st st lime lime
1 äggulor äggula
1 dl dl gari gari
(finstrimlad)
0,5 dl dl ströbröd ströbröd

Wasabi- & Pankogriljerad Skinka

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(11)

1. Pudra potatismjöl på julskinkan och lägg i ugnsfast form.

2. Vispa ihop wasabi, senap, honung, limeskal och äggula, pensla på skinkan och avsluta med panko och gari.

3. Sätt in i ugn på 225°C i 10-15 minuter, så panko och griljering får önskad färg.

4. Ta ut skinkan och låt svalna, skiva sen tunt till servering.