
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | julskinka julskinka | |
1 - 2 msk msk | potatismjöl potatismjöl | |
1 dl dl | wasabi wasabi | |
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 msk msk | honung honung | |
1 st st | lime lime | |
1 | äggulor äggula | |
1 dl dl | gari
gari (finstrimlad) | |
0,5 dl dl | ströbröd ströbröd |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWasabi- & Pankogriljerad Skinka
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
1. Pudra potatismjöl på julskinkan och lägg i ugnsfast form.
2. Vispa ihop wasabi, senap, honung, limeskal och äggula, pensla på skinkan och avsluta med panko och gari.
3. Sätt in i ugn på 225°C i 10-15 minuter, så panko och griljering får önskad färg.
4. Ta ut skinkan och låt svalna, skiva sen tunt till servering.